Verhuur

Kamphuis De Rimboe

Onze lokalen zijn momenteel volgeboekt tot eind Juli 2023.

De Rimboe is niet te huur voor weekends.

Wij verhuren onze lokalen maximaal 60 dagen per jaar en enkel aan georganiseerde jeugdgroepen'

Het kamphuis "De Rimboe" behoort tot de plaatselijke scoutsgroep "De Bosvogels" en staat normaal gezien enkel tijdens de zomermaanden open voor alle jeugdverenigingen. Tijdens het jaar is het praktisch onmogelijk om De Rimboe te huren. Er mag naar hartenlust geravot worden. Toch is het belangrijk dat iedereen respect opbrengt voor de lokalen, het aanwezige materiaal en de omgeving. Zoals je in het contract zult zien, zijn onze lokalen zeer goedkoop voor wat ze te bieden hebben. Echter zijn de bedragen die afgehouden worden van de waarborg voor het niet keurig achter laten van onze lokalen en terrein hoog. We vragen dus om het nodige respect te hebben met onze geliefde Rimboe. 

Het kamphuis bestaat uit 2 gebouwen: het 'Groot lokaal' en het 'Klein lokaal'. In het grote gebouw zijn 3 slaaplokalen beschikbaar. Er is een volledig uitgeruste keuken voor maximum 60 personen. Grotere groepen kunnen ook in het lokaal verblijven, maar moeten dan zelf extra gerief meebrengen. Er zijn 6 toiletten en een gemeenschappelijke douche. Het kleine gebouw bestaat uit 3 lokalen en een sanitair gedeelte met 3 toiletten. 

Alle bossen rond "De Rimboe" zijn eigendom van Natuurpunt en zijn enkel toegankelijk via de bospaden. Enkel de aangewezen bossen mag als speelbos gebruikt worden. Kampvuur is toegelaten, maar enkel op de kampvuurplaats. Alle kampvuurresten dienen volledig verwijderd te worden. 

Meer informatie over de lokalen vind je verder op onze site en in het document 'Verhuurreservering Rimboe'. 
 

Heb je interesse in huur van ons lokaal? Kijk dan eerst of het lokaal beschikbaar is. Lees daarna het het document 'Verhuurreservering Rimboe' door. Vul dit document in en neem dan vrijblijvend contact op met verhuur@bosvogels.be. Voeg het ingevulde document 'Verhuurreservering Rimboe' toe als bijlage.
Bij goedkeuring zal de verhuurverantwoordelijke de gewenste periode op de kalender aanduiden als bezet. Pas wanneer dit gebeurd is, is de reservatie rond. Controleer daarom goed dat je afgesproken huurperiode is aangeduid op de beschikbaarheid!!! Verwittig de verhuurverantwoordelijke indien nodig.