Overgang 2021

Beste Bosvogels en sympathisanten,

Op zaterdag 11 september kunnen we het nieuwe scoutsjaar weer inzetten, vol energie en met enorm veel goesting! Na de zalige kampen van deze zomer, kunnen we opnieuw onze grote leidingsploeg verdelen. Onze super gemotiveerde ploeg gaat er uiteraard weer alles aan doen om van 2021-2022 een uitzonderlijk scoutsjaar te maken, met onvergetelijke herinneringen. Dit jaar kan de overgang bijna zoals normaal doorgaan. Er zijn echter nog een aantal extra regels waar we aan moeten denken in verband met covid-19.

Algemeen

Mondmaskers zijn dit jaar voor onze Bosvogels niet meer verplicht. We vragen wel aan ouders die graag van ons fantastisch showke willen genieten om een mondmasker te dragen en plaats te nemen achter de aangeduide afbakening. Leden mogen zich begeven naar hun tak van vorig jaar, ook degenen die zullen overgaan. Zo kan je nog een laatste keer afscheid nemen van je oude groep.

Wanneer je symptomen vertoont, vragen we je ook nog steeds om thuis te blijven.

Daarnaast kunnen we wel weer zorgeloos spelen en ravotten!

Aankomst

Alle leden zijn welkom vanaf 13u op onze geliefde Rimboe en ouders kunnen na het showke rond 13u30 weer naar huis terugkeren.

Ophalen

De leden van de jongste takken (Kapoenen, Welpen en Kabouters) kunnen weer opgehaald worden om 16u30. Ouders hoeven hiervoor niet meer op de Rimboe te zijn. De leiding zal zich samen met de leden begeven naar het gebruikelijke afspreekpunt aan het bospaadje.

Let op! Houd er rekening mee dat 3e jaars Welpen en Kabouters in tussentijd Jongverkenner of Jonggids zijn geworden.

De oudere takken (Jonggivers, Givers) mogen om 17u naar huis. Jins blijven nog even op de Rimboe totdat alles opgeruimd is. Dit is waarschijnlijk rond 17u30 - 18u.

Wij kijken enorm uit naar de start van het nieuwe jaar. Nieuwe leden moeten nog één weekje wachten om onze super coole groep te vergroten. Voor hen voorzien wij volgende week een instapdag. Alle uitleg hierover kan je ook in het boekje vinden!

Een stevige linker,

De leidingsploeg van de Bosvogels