Rimboe Rock

Datum: 
12/10/2019 - 19:00

Ook in 2019 laten we de Grobbendonkse muziekliefhebbers niet op hun honger zitten. Na al het geweld van de zomerfestivals breien de Grobbendonkse Scouts en Gidsen er nog een onvergetelijk staartje aan. Dit jaar valt onze 2e zaterdag op 12 oktober 2019. Na vele succesvolle jaren is Rimboe Rock toe aan jaargang 27!

De Grobbendonkse scouts en gidsen, beter bekend als de "Bosvogels", organiseren dit jaar reeds voor de 27e keer op rij dit muzikaal feest. Velen zijn gekomen, velen zijn gegaan, maar aan de succesformule is nog niets veranderd. De laatste jaren kenden we steeds opnieuw succesvolle edities, wat ons sterkt in het blijven organiseren van één van de enige grotere evenementen in ons dorp! En we zijn terecht fier op ‘ons festival’.

Rimboe Rock is al lang niet meer dat kleine muziekoptreden dat het was in 1993, maar een ondertussen flink uit de kluiten gewassen festival. De ultieme sleutel voor dit succes is dat Rimboe Rock nog steeds mag rekenen op de medewerking en het enthousiasme van de vele vrijwilligers.

Echt dure namen staan nooit op de affiche, het is en blijft een lokaal festival. Voorbije jaren werden de avonden vooral gekruid door echte ambiancebrengers: Les Truttes, Band Marginal, Pigbag Army, Guy Swinnen Band en de Radiostars